top of page
Search
  • anttiriihimaki1

Muuttovalmis lämpöhirsitalo tai hirsitalopaketti. Energiatehokas valmiskoti Lapponia Houselta

Seinien ja yläpohjan eristeenä on lämmin, energiakuluja säästävä aito puukuitueriste.

Rakenne on täysin orgaaninen ja hengittävä. Hengittävä seinärakenne parantaa sisäilman laatua.


Syitä miksi aito ja alkuperäinen Lapponia lämpöhirsi tai lamellihirsi on hyvä valinta:


TUTKITTUA HYVINVOINTIA

Puun ja ihmisen läheinen terve suhde. Puun luonnollisen lämpimän olemuksen on tutkimuksissa todettu edistävän hyvinvointia, oppimista ja madaltavan stressihormonitasoa


ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ LÄMMIN RAKENNE

Energiataloudellinen lämpöhirsirakenne. Seinän lämpöarvo on u 0.17 ja katon u 0.09. Perinteisen hirsiseinän tulisi olla jopa 70 cm paksu yltääkseen vastaavaan lämpöarvoon. Tämä näkyy pienempänä energiankulutuksena.


TERVEELLINEN ILMANKOSTEUS

Puukuitueristeen ansioista tutkitusti parempi sisäilma ja kosteustasapaino. Täysin orgaaninen ja hengittävä seinärakenne.


LUONNOLLINEN VALINTA

Puun käyttö vähentää ilmaston kuormitusta. Puutalo sitoo varastoitunutta hiilidioksidia koko käyttöikänsä ajan ja kuormittaa ilmastoa huomattavasti vähemmän verrattuna esimerkiksi betonirakentamiseen.


VALMIIKSI TEHTY, KUIVAKETJU, LYHYT TYÖMAA-AIKA

Lapponian moduulirakenteiset talot tehdään kuivissa ja lämpimissä tehdastiloissa valmiiksi. Tästä johtuen työmaa-aika on lyhyt ja talo on luovutusvalmis muutamassa viikossa.


LAADUKKAAT MATERIAALIT

Ulkoseinässä tehdasmaalattu paksu hirsipaneeli ja aito puukuitueriste. Kuivissa sisätiloissa vakiona valkovahatut hirsipaneelit. Saunoissa on vakiona

tervaleppälauteet.


HENGITTÄVÄSSÄ TALOSSA HAPPIRIKAS SISÄILMA

Lämpöhirsi puukuitueristyksellä on hyvä valinta allergia-perheelle puhtaan sisäilman vuoksi. Hengittävän rakenteen ansiosta hiilidioksidi pääsee poistumaan sisältä tehden tilaa raikkaalle hapelle.


ERINOMAINEN ERISTYS

Aidon puukuitueristeen lämmönvarastointikyky on kaksi kertaa tavallista eristettä parempi. Sen ansiosta sisälämpötila pysyy vakaampana lämpötilan vaihdellessa ulkona yöllä ja päivällä. Puukuitueriste on tehty kierrätettävästä materiaalista.


LAADUKKAAT MATERIAALIT

Ulkoseinässä tehdasmaalattu paksu hirsipaneeli ja aito puukuitueriste. Kuivissa sisätiloissa vakiona valkovahatut hirsipaneelit. Saunoissa on vakiona

tervaleppälauteet.


RAUHALLINEN SISÄTILA

Lämpöhirressä on erinomainen äänieristys ulko- ja sisäpuolelta tuleviin ääniin.


KUIVAT RAKENTEET

Verrattuna tavalliseen eristeeseen, aito puukuitueriste estää kosteuden siirtymisen rakenteisiin 10 x tehokkaammin.
コメント


bottom of page